Det finnes et hav av spilleautomater på markedet, og det kan være vanskelig å velge hva slags type spill man skal starte med å utforske. Spillene har gjerne ulike temaer og inspirasjonskilder, noe som ofte kan bidra til å gjøre spillopplevelsen bedre. Noen av de mest populære spilleautomatene i kasinoverdenen har satset på Japan som tema eller grunnlag for inspirasjon. Vi skal her se litt nærmere på noen av disse. Kanskje kan noen av dem til og med gi deg lyst til å bli bedre kjent med dette spennende landet.

2 Dragons

2 Dragons fra EGT er en spilleautomat som klart og tydelig har satset på japansk design, typiske japanske symboler og japanskinspirerte lydeffekter. At 2 Dragons er en favoritt blant mange spillere, er ikke merkelig. I tillegg til den flotte grafikken er reglene enkle å sette seg inn i, og spillet kan dessuten by på progressive jackpoter, et wild-symbol og gratisspinn. Selv om denne spilleautomaten med fem hjul og tre rader kun har 20 gevinstlinjer, er det altså likevel duket for mye moro her.

Sakura Fortune

Slot Game Sakura FortuneEn eventyrlig verden fylt med blomstrende kirsebærtrær – kan det bli mer japansk? Denne spilleautomaten er utviklet av Quickspin og har fem hjul, fire rader og 40 gevinstlinjer. Spilleautomaten kan generelt sett by på et flott design og svært passende japanskinspirerte lydeffekter. Det er ikke tvil om hvor spilleverandøren har hentet inspirasjonen sin fra her. Spillet har dessuten et behagelig preg – det er ikke noen stressende faktorer her. Selv om spillets tema er en japansk prinsesses kamp mot onde keisere, er ikke dette et actionfylt spill.

Det er nettopp symbolet av denne prinsessen som fungerer som wild-symbol og scatter-symbol. Når hun fungerer som wild-symbol, erstatter hun alle andre symboler. Hun kan imidlertid kun dukke opp på andre, tredje og fjerde hjul i vanlige spilleomganger og i gratisspinnrunden. I tillegg finnes det et eget bonus-symbol som gir gratisspinn, og dette symbolet kan spinnes frem på alle hjulene, men ikke i gratisspinnrunden. Får du opp to wild-symboler, vinner du dessuten omspinn. Det er dermed mye god underholdning her, selv om spillet som nevnt også er avslappende.

Matsuri

Slot Game MatsuriOm du ikke har vært tilskuer på en japansk festival før, får du muligheten til det på denne spilleautomaten. Play’n GO gir deg japansk kultur på sitt beste i dette spillet. På hjulene finner du blant annet tradisjonelt kledde japanske jenter, japanske godsaker og en japansk vifte. En lanterne fungerer som wild-symbol, som erstatter alle symboler unntatt scatter-symbolet. Dette scatter-symbolet viser seg i form av masker, som kan gi deg gratisspinn. Får du opp tre av dem på hjulene, får du åtte gratisspinn. Videre har spillet fiskesymboler, som kan gi deg bonusspill.

Koi Princess

Anime er populært som aldri før, og NetEnt har valgt dette som tema for spilleautomaten Koi Princess. Denne spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Selv om bakgrunnsmusikken og spillet først og fremst har et tradisjonelt japansk preg, er det en anime-prinsesse som står i fokus her. Du kan se henne på hjulene, men hun står også ved siden av hjulene. I tillegg tilbyr spillet en rekke artige animasjoner og bonusfunksjoner, som blant annet gratisspinn, wild-symboler, bonusspill og multiplikatorer. Her får du virkelig mye mer enn en tradisjonell spilleautomat.